nieuws

2-maart-2020

CORONAVIRUS

In verband met het Corona-virus zullen wij een aantal voorzorgsmaatregelen treffen:

 • We schudden elkaar niet de hand;
 • Heeft u hoestklachten? Ook zonder koorts: niet komen maar bellen;
 • Gezien drukte graag niet dringende zaken uitstellen;
 • Vragen? Graag eerst onderstaande info en Thuisarts lezen en dan pas bellen.

We begrijpen dat dit mogelijk onprettige gevolgen heeft voor u, maar we willen er alles aan doen om eventuele besmetting via onze praktijk te voorkomen.

Heeft u twijfels over het Corona-virus, bekijk onderstaande website en bel daarna zo nodig uw huisarts of de GGD. Indien u mogelijk besmet kunt zijn dient u in geen geval de praktijk te bezoeken! Door alle vragen is het zeer druk aan de telefoon; lees daarom eerst de informatie door voordat u ons belt.

https://www.thuisarts.nl/nieuw-coronavirus/ik-wil-voorkomen-dat-ik-nieuwe-coronavirus-krijg

https://www.thuisarts.nl/nieuw-coronavirus/ik-ben-bang-dat-ik-besmet-ben-met-nieuwe-coronavirus

 

1 oktober 2018

Geachte patiënt(e),

Hierbij wil ik u informeren dat een deel van de huisartsenpraktijk is vanaf 1 oktober overgedragen aan huisarts mevrouw I.I. Agapova. Zij is hiermee vaste  praktijkhoudende huisarts en GEEN waarnemer. Wij werken heel nauw samen met elkaar en willen graag middels onderstaande brief dit aan u meedelen.

Patiëntenbrief: 

Beste Patiënten van  Huisartsenpraktijk de Dijken,

Afgelopen jaren zijn er veel wisselingen in ons team geweest hetgeen door u niet altijd als prettig werd ervaren.

Wij zijn al die tijd  op zoek geweest naar een vaste huisarts om de continuïteit en kwaliteit van de huisartsenzorg te waarborgen en te verbeteren.

Per 1 oktober 2018 is mevrouw Agapova ons team komen versterken als vaste gevestigde huisarts. Hierdoor is de praktijk gesplitst in 2 huisartsenpraktijken, waardoor meer tijd en ruimte ontstaat voor onze patiënten.  Een korte introductiebrief van Dr. I. Agapova vindt u onder aan deze brief.

Onze twee praktijken, Huisartsenpraktijk de Dijken ( Dr. O. Sediq)  en Huisartsenpraktijk Agapova blijven nauw samenwerken.

Huisartsenpraktijk de Dijken is geopend op: maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Huisartsenpraktijk Agapova is geopend op: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Tijdens vakantie nemen wij volledig voor elkaar waar.

Bij vrije dagen nemen wij uitsluitend in geval van spoed voor elkaar waar.

Het team van assistenten en praktijkondersteuners veranderd verder niet, zij blijven voor

beide praktijken werkzaam.

Kelly van Loon is als praktijkondersteuner (POH) uw vaste aanspreekpunt voor patiënten met suikerziekte, verhoogde bloeddruk, COPD en Astma.

Frans van der  Lem is, in de functie van praktijkondersteuner (POH) GGZ, onze ervaren begeleider bij psychologische klachten.

Ons team van 4 assistentes, Dian, Claudia, Olga en Saskia, staan dagelijks voor u klaar aan de telefoon en met hun eigen spreekuur.

Beide praktijken zijn tijdens kantooruren en op hetzelfde telefoonnummer bereikbaar:

0165-523888.

Voor het maken van een afspraak of visite bij voorkeur bellen voor 10.00 uur.

Voor het opvragen van uitslagen en voor overleg met de assistente bij voorkeur bellen voor 12.00 uur. Dit in verband met  administratie en spreekuur in de middag.

Tevens gaan beide praktijken nauw samenwerken met de onderstaande disciplines gevestigd op Dijkcentrum als Gezondheidscentrum Kortendijk.

 1. Apotheek Kortendijk
 2. Fysio Faster (fysio en manuele therapie, psychosomatische fysiotherapie)
 3. Verloskundigen “Voor Jou”
 4. Dietheek (Diëtist)
 5. Hallux (podotherapeut)
 6. Prikpost voor o.a. bloedonderzoek ( elke werkdag van 8.00 tot 09.30 in wijkhuis “Dijksteeke”)
 7. Wegwijs Roosendaal (donderdag van 9.00-11.30, in wijkhuis “Dijksteeke”)

De website: www.dedijkenroosendaal.nl blijft voor alle ingeschreven patiënten van beide praktijken toegankelijk.

Wij staan als team uiteraard altijd open voor verbeterpunten, kritiek en/of complimenten.

Op de website kunt u het complimenten – en klachten formulier invullen .

Om de administratie goed te laten verlopen willen we u vragen de verandering van uw huisarts door te geven aan ziekenhuis en huisartsenpost.

Met vriendelijke groet,

Huisarts Sediq  en huisarts Agapova en alle praktijkmedewerkers

 

Introductiebrief van mw I. Agapova:

Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is Iryna Agapova en ik ben inmiddels 7 jaar huisarts.

Ik ben 50 jaar en heb een partner en een dochter.

Na mijn afstuderen aan de Erasmus Universiteit Rotterdam heb ik geruime tijd als waarnemend huisarts gewerkt, onder andere 6 jaar als vaste waarnemer bij huisartspraktijk Westrand in  Roosendaal.

Sinds  juli 2018 ben ik als vaste waarnemer werkzaam geweest bij praktijk de Dijken. De afgelopen maanden heb ik de samenwerking met collega’s al zeer prettig ervaren. De goede sfeer in de praktijk en de fijne patiënten zijn de reden waarom ik mij graag als huisarts voor lange termijn aan deze praktijk wil verbinden. Per 1 oktober 2018 heb ik de voormalige praktijk van Dr  M. van Geloof overgenomen.

Ik heb veel plezier in mijn werk als huisarts en ik hoop hiermee een bijdrage te kunnen leveren aan goede patiëntenzorg.

 

 

 

Introductie huisarts Dhr. O. Sediq 

Mijn naam is Obaid Sediq. Ik ben geboren in Kabul, de hoofdstad van Afghanistan. Na de middelbare school ben ik in Duitsland geneeskunde gaan studeren. Vervolgens was ik als arts werkzaam in een ziekenhuis in Kabul. Met de komst van Taliban in 1996 ben ik uit Afghanistan gevlucht en 1997 in Nederland aangekomen.

Na het volgen van een intensieve opleiding aan de universiteit van Groningen heb ik in 2001 mijn Nederlandse artsendiploma mogen ontvangen. Vervolgens heb ik als arts-chirurgie en later als bedrijfsarts gewerkt.In 2005 ben ik aan de universiteit van Nijmegen gestart met de 3-jarige opleiding tot huisarts, welke ik in 2007 heb voltooid. Vanaf 2008 ben ik werkzaam geweest als huisarts.  Op dit moment volg ik de opleiding tot kaderhuisarts hart- en vaatziekten aan de universiteit van Maastricht, die ik ruim 2 jaar moest stoppen wegens mijn werk in de huisartsenpraktijk. Ik ben getrouwd en heb 4 kinderen, een zoon en 3 dochters. Mijn vrouw werkt momenteel niet en richt zich volledig op de zorg voor ons gezin.

 

Sediq